OTA YHTEYTTÄ! email: marjo.nakari (a) ekana.fi | GSM: 040 631 6101 | Y-tunnus 2588241-7
Ekana | Mitä se mopon lataaminen mahtaa maksaa?
Apuvälinehuolto Ekana | Snadisti rockimpaa apuvälinehuoltoa.
määräaikaishuolto, apuvälinehuolto, muutostyö, korjaus, Pitäjänmäki, apuvälineteknikko, vuosihuolto, pyörätuoli, rollaattori, seisomateline, potilasnostin, suihkutuoli, huolto, rullatuoli, tuunaus, hoivakoti, palvelukoti
150
single,single-post,postid-150,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

Mitä se mopon lataaminen mahtaa maksaa?

Mitä se mopon lataaminen mahtaa maksaa?

Posted by Ekana in Yleinen 22 Huh 2015

latausblurJokunen vuosi sitten terveyskeskuksen fysioterapeutti soitti eräänä aurinkoisena kevätaamuna. Asiakas oli vastikään saanut sairaalasta sähkömopon asioilla käymistä helpottamaan. Koska mopoa käyttävän herran koti oli kerrostalon neljännessä kerroksessa, oli isännöitsijältä pyydetty lupaa säilyttää mopoa katutason lastenvaunuvarastossa. Lupa heltisi. Eihän talossa edes asunut yhtään alle kouluikäistä lasta.

Ongelmat alkoivat siinä kohtaa, kun mopo laitettiin lataukseen varaston pistorasiaan. Valpas naapuri huomasi asian ja alkoi kysellä hankalia taloyhtiön hallitukselta. Paljonko taloyhtiön sähköä lataaminen vie? Joutuvatko muut asukkaat nyt maksamaan lystin?

Tässä kohtaa siis puhelimeni pirahti. Paljonkohan tuollaisen sähkömopon lataaminen mahtaa maksaa? Kysymys tuli täysin puskista. Minulla ei ollut aavistustakaan. Aloin silloisen kollegani kanssa yhdessä selvitellä asiaa. Selvisi, että kustannukset olivat puolentoista euron luokkaa. Kuukaudessa.

Tarina ei kerro, saiko mopon käyttäjä taloyhtiöltä maksulapun vai annettiinko asian olla.

Sorry, the comment form is closed at this time.